Merhaba.Burada herkes okuldaki öğretmenler hakkında görüşlerini paylaşabilir.Ben kendi düşüncelerimi aktarayım.Öncelikle bunu okuyanlar sen okulda yaptıklarınla nasıl bunları yazarsın diyebilir.Hak veriyorum.Çünkü okulun enlerindendim.

neyse başlıyorum.
Matematik Hocamız : M.Edip ALP
Sevdiğim saydığım bit hocam.O da bizi severdi.Kesinlikle güvenebilirsiniz.Her konuda.Çok yardımsever bir insan.Az yardımcı olmadı.Ben de şüphesiz bilgisayar konusunda

teknik servisliğimi gösterdim.Şaka bi yana gerçekten iyi bi hoca.Sinirli olduğunu anlayabilirsiniz.Şaka yapmaz.Somurtur.Herşeye kızar falan.O ders üstüne gitmeyin.Bırakın.Sonra düzelir zeten.
Türkçe Hocamız : Rahman AYGÜN
Olmazsa olmaz hocam.Sınıf öğretmenimiz.Okuldaki en serbest en realist insandır.Mantıksız yaptığı bir iş göremezsiniz.Okulda mantıklı açıklaması olmayan her türlü cezayı çiğneyebilirsiniz.:DSaça başa hiç karışmaz.İstersen okula çıplak gel

Gelmeyin ha .

Çok kitap okur.Çok kitap okutur.Testle tostla uğraşmayın kitap okuyun.Terbiyesizlik etmeyin . O kadar...

Sosyal Bilgiler Hocamız : Muzaffer Geydiren
6.sınıftaki gibi sayın sabırtaşı Mehmet Açıkel hocamızı kızdırdık kızdırdık.Ama öyle böyle değil.Öğretmenlerim okur diye yaptığım akla hayale gelmeyen manyaklıkları anlatmıyorum.İsteyene özel mesajla anlatırım

Neyse. Bu hocamız bizi bıraktı gitti.Yerine Muzaffer hocamız geldi.İlk geldiğinde aklımdaki tek düşünce : "Lan olm bu kadın manyak yaw ben bunla uğraşmam" oldu. Bayağı bi korkmuştum.Ama bir ay sonrayı hatırlıyorum daha da kısa olabilir

Hocamız şöyle dedi "Cem yeterki ses çıkartma ama ne yaparsan yap"

:D saygıyla anıyorum buradan.Her ne kadar dersleri dinlemesem de

sbs de elde ettiğimiz başarılar için hadi onları da bırakın şimdiden özlemle aramaya başladığımız Kocatürklü olduğumuz günlerin mutluluğunu her saniyesine kadar yaşatan ve bizim her saniye mutlu olmamızı sağlayan okuldaki bütün çalışanlara sonsuz teşekkür ederim.